Personvernerklæring for Nittedal Vask Og Renseri AS

Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som kunde, potensiell kunde, besøkende på våre nettsider, eller kontaktperson hos en leverandør eller samarbeidspartner med å forstå hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Erklæringen beskriver hvorfor vi samler inn personopplysningene, hvordan de brukes, samt hvilke rettigheter du har. Behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne erklæringen er nødvendig for at vi skal kunne tilby våre tjenester og utføre vår daglige virksomhet.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan være opplysninger som direkte eller indirekte kan identifisere deg. Vi bruker personopplysninger for å levere våre tjenester til deg og for å sikre en best mulig brukeropplevelse, blant annet ved å tilpasse innholdet på våre nettsider til din skjerm/enhet og sikre rask lasting av sidene.

Personopplysninger om potensielle og eksisterende kunder

Hvis du er en registrert kunde eller potensiell kunde, kan vi lagre følgende personopplysninger: navn, telefonnummer, adresse og e-postadresse. For eksisterende kunder kan vi også registrere fødselsdato og fødselsnummer. Hvis du har kjøpt et produkt eller en tjeneste hos oss, vil også e-postkorrespondanse, historikk og oppfølging bli lagret for å gi deg best mulig oppfølging ved henvendelser. Eksisterende kunder kan få tilsendt e-post for å oppdatere sine kontaktdata for videre oppfølging.

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med underleverandører som utfører tjenester på våre vegne. Dette gjøres først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre brukeropplevelse eller for å avholde møter med leverandører. Vi sørger for at det er på plass en databehandleravtale med alle underleverandører som behandler personopplysninger på våre vegne, for å sikre at dine opplysninger håndteres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Vi er også lovpålagt å holde på visse personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning, som for eksempel bokføringsloven.

Personopplysninger om besøkende på nettsiden

Når du besøker vår nettside, behandler vi opplysninger som IP-adresse, nettlesertype, operativsystem og navigasjon på nettsidene. Disse opplysningene brukes til å tilby deg en bedre og mer tilpasset opplevelse, samt til å føre statistikk over besøk og bruksmønstre på våre nettsider.

Personopplysninger om leverandørers kontaktpersoner

For å kunne inngå og forvalte avtaler om levering av produkter og tjenester samler vi inn opplysninger om leverandørers kontaktpersoner, inkludert navn, telefonnummer og e-postadresse. Disse opplysningene brukes til å forhandle, inngå, forvalte og avslutte avtaler med leverandører.

Markedsføring og undersøkelser

Som registrert kunde kan du motta nyhetsbrev, kampanjer og viktige meldinger, som du kan melde deg av når som helst. Interessenter og besøkende vil ikke motta reklame med mindre de har lagt inn kontaktinformasjon og samtykket til å bli kontaktet.

Cookies – Informasjonskapsler

Vi kan registrere informasjon om enheten du bruker, som produsent, operativsystem, nettleser, IP-adresse og nettverks-ID. Vi registrerer også informasjon om din bruk av våre tjenester, inkludert hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker. Informasjonskapsler og annen data lagres og kan senere leses av oss. Gjennom analyse av din atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysninger for å levere våre tjenester, sikre en best mulig brukeropplevelse, gi relevante anbefalinger og tilbud, samt utarbeide statistikk og kartlegge markedstrender. Vi forsøker å gjøre dette med anonyme opplysninger når det er mulig.

Rettigheter

Som registrert har du rett til innsyn i de personopplysninger vi oppbevarer om deg. Du kan også be om retting, begrensning eller sletting av opplysningene, med mindre vi er lovpålagt å oppbevare dem. Hvis du mener at dine rettigheter ikke er overholdt, har du rett til å sende klage til Datatilsynet.

Endringer til personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen i tråd med endrede regulatoriske krav. Eventuelle betydelige endringer vil bli kommunisert til deg.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om ditt personvern, kan du kontakte oss, og vi vil besvare din henvendelse så raskt som mulig.

Kontaktinformasjon:

  • Telefon: 67 07 26 88
  • E-post: nitrens@live.no
  • Adresse: Hadelandsveien 849, 1482 Nittedal